Вижте също: 8 неща, които трябва да знаете за отърваването от мазната коса

Вижте също: 8 неща, които трябва да знаете за отърваването от мазната коса

Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit Guy в Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play или чрез RSS.

страници

«Първо‹ Предишно12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал. Този сайт

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се, за да получите подкаст на Get-Fit Podcast Spotify Google Stitcher

Научете 5-те най-големи грешки в тренировката и открийте какво можете да направите, за да получите по-добро тяло възможно най-бързо, без да се наранявате или губите времето си.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 30 декември 2014 г. 5-минутен Readepisode #122 Играйте пауза Слушайте 5 най-големи грешки в тренировката, в които в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Януари е най -популярното време на годината, за да започнете нова програма за тренировка, да промените или да създадете фитнес цел или да положите съгласувани усилия да получите a По -добро тяло или постигнете физически крайъгълен камък.

Но повечето хора правят големи грешки в тренировката, които ги задържат, раняват ги или губят ценното си време. Така че в този епизод ще научите 5 -те най -големи грешки в тренировката и ще откриете какво можете да направите, за да получите по -добро тяло възможно най -бързо, без да наранявате себе си или да губите времето си.

Спонсор: Отидете на Nonoben.com, за да опитате Nono и да получите безплатна карта за отстъпка от 100 долара, комплект за лице на стойност 50 долара & amp; дело за пътуване. Това е nonoben.com.

Грешка на тренировка №1: Само упражнения във фитнеса

нека си признаем: фитнес залата може да бъде пълен времева. С плюшени столове и кушетки удобно разположени в близост до телевизори с голям екран, пюре, добре снабдени със закуски, купчини списания, приятели, приятели на тренировки и вибрационни платформи, везни, сауни, спа, флаери, статии и фантазии нови сътресения за тренировка, можете да Буквално прекарвайте часове в фитнеса, подготвяйки се да упражнявате, ядене за упражнения, научаване на упражнения и говорене за упражнения – без всъщност да се упражнявате.

Случай в точка: Наскоро отидох на фитнес, за да взема „ Клас за повишаване на метаболизма. ” Класът трябваше да започне в 6:30. Напуснах къщата си в 6:00, за да шофирам до фитнес и да стигна до 6:15, за да мога да вляза в класа. След това изчаках около 15 минути, за да започне клас, а след това няколко допълнителни минути в очакване на Latecomers. След това прекарах още 10 минути в загряването на класа, въпреки че вече бях затоплял, докато чаках. Всеки раздел от класа включваше демонстрации и инструкции от учителя и аз просто попаднах на „Стоп“ на часовника си по време на всяка от тези почивки. По времето, когато класът приключи и прекарахме 10 минути, правейки много лесно охлаждане и разтягане, бях прекарал 90 минути „тренировка“, но когато погледнах часовника си, открих, че всъщност се занимавам само със значителна фитнес- Увеличаване на упражнението за общо 22 минути (въпреки че гарантирам, че участниците в множество класове гордо ще проверят класа като 60 минути упражнения).

Ако останах вкъщи и просто използвах евтиното оборудване за домашни упражнения Говоря за това как да направя домашна фитнес зала, като постелка, каишка за окачване, топка за стабилност и дъмбели, можех да постигна три пъти повече упражнения и все още ми остана време! Например, бих могъл да изпълня 4-5 кръга от упражненията в моя епизод на 5-те най-добри упражнения за цялото тяло, без изобщо да стъпим във фитнеса.

така, докато изберете тренировката си или да започнете нова тренировка Програма, дайте възможност да се упражнявате на удобни места, различни от фитнес зала, като вашата собствена къща, задния двор или близкия парк. Наличието на тази опция може да ви накара да се справите много по-последователно и да ви попречи да станете нататък от всички изкушения за време на време във фантастичен здравен клуб.

Грешка в тренировка #2: Правейки твърде много, твърде скоро, твърде скоро

Има много красиви тела, които се използват за рекламиране и популяризиране на програми за тренировки като CrossFit, P90X и Beachbody Insanity. За съжаление, много тренировъчни новобранец или хора, които не са готови да започнат такава интензивна програма, ще скочат в нея с голямо удоволствие, само за да се окажат подложени на контузии с коляно, рамо или гръб само няколко дни. И ако те Избягвайте нараняване, те могат да се окажат напълно демотивирани от синдрома на изчерпване и претрениране на хормоните. -Дори ако тази почивка просто означава да пропуснете DVD или клас на убийствените тренировки и вместо това да правите лесна йога или спорт без Impact като колоездене.

Ако правите трудни тренировки, които включват интервали с висока интензивност и Умените тренировки с тежести, трябва да знаете, че в повечето случаи само 2-4 дни седмично интензивни тренировки, разположени с лесни тренировки за възстановяване, ще ви поддържат да се приспособите, да придобивате мускули и да губите мазнини в дългосрочен план. От друга страна, постигането на масивни фитнес печалби за 2 седмици може да ви доведе до отказване от нараняване и изгаряне.

Грешка в тренировка #3: Създаване на дисбаланси

Има много добри фитнес програми, които Ще ви приспособи, бързо. Когато се използват правилно, тренировки като тези, които току -що описах (CrossFit, P90X, Beachbody и т.н.), със сигурност могат да ви помогнат да постигнете целите си.

Но много програми за тренировки игнорират малките детайли – малките мускули и Ставите на повечето човешки тела, които са склонни да бъдат пренебрегвани, което им позволява да станат твърде стегнати или твърде слаби, ограничават подвижността или губят стабилност и създават наранявания и дисбаланси – особено ако работите всички други големи мускули много силно.

Най-общите части, които са пренебрегвани, са вашите външни ротатори в маншета на ротатора на рамото, външните ротатори в бедрата, дълбоките си коремни мускули и гръдните мускули около областта на средния гръбнак. И така, какво можете да направите за това? Без значение каква тренировъчна програма правите, отделете известно време веднъж или два пъти седмично, за да направите външно въртене за рамото си (с помощ ), Планиране на мускули за вашия ABS (като странична и предна дъска) и стабилизиране на упражнения за вашия среден гръб (като седнали редове или предни повдигания). Можете да намерите видеоклипове на някое от тези упражнения, като щракнете тук.

Грешка в тренировка №4: губене на време

Вероятно не ви изненадва да чуете личен треньор да казва това, но Повечето хора не спортуват достатъчно силно, особено във фитнеса. Повечето хора просто не могат значително да подобрят фитнес, докато карат колело и гледат телевизия, вдигайки тежести със списание наблизо, което да четат по време на „периоди на почивка“, работещи на машини за тренировки с тежести, докато разговарят с приятел или дори да играят някакви спортове (в края на краищата, Колко от този мач от 90 минути двойки в тениса всъщност сте прекарали ли е преплитане и подпухнала срещу смях с партньора си или стоите наоколо в очакване на сервис?).

Всички тези примери със сигурност включват движение, което е Фантастично за получаване на кръв и облекчаване на стреса, но няма да изгаря значителни калории или да ви разкъса.

В епизода как да разберете дали работите достатъчно усилено, научавате съвети за значително Увеличаване на фитнеса, като например факта, че всъщност трябва да сте леко възпалени в деня след тренировка с тежести, или трябва да се потите и да не можете да продължите разговор по време на кардио. Горещо ви препоръчвам да проверите този епизод и бъдете честни със себе си за това колко трудно всъщност упражнявате във фитнеса или където и да е другаде.

Грешка в тренировка #5: Не планирайте напред

Много програми за тренировки се чувстват фантастично за кратък период от време, но са необходими само 2-4 седмици, за да започнете да се адаптирате към определени упражнения, а още 6-12 седмици преди тялото ви да може Само режим на поддръжка. И така, имате ли дългосрочен план за годината си?

Не е нужно да променяте всичко драстично наведнъж, но на всеки 6-12 седмици трябва да помислите за добавяне в нови класове (т.е. заместване на a Спин клас за клас на кикбокс), използвайки различни методи за обучение на тежести (т.е. въвеждане на гири или дъмбели като заместител на тренировъчни машини за тежести) или се регистрирайте за ново събитие (т.е. 5K, каране на велосипед, предизвикателство за отслабване и т.н. ).

С други думи, предвидете, че тялото ви в крайна сметка ще влезе в жлеб и плато … и не забравяйте да имате план, когато това се случи.

Ако имате нужда За да получите по -добро тяло, без да губите времето си и искате план, който е персонализиран за вашия уникален тип тяло, тогава не търсете по -далеч от новата ми книга Get Fit Guy’s Guide за постигане на идеалното ви тяло. Можете да го вземете сега, заедно с безплатни въпросници за въвеждане на тяло, калкулатори на телесни мазнини и метаболизъм и всичко останало, което трябва да започнете с перфектната тренировка сега, на getfitguy.com.

Ако имате още въпроси Относно 5 -те най -големи грешки в тренировката, след това ги публикувайте в коментари по -долу или се присъединете към разговора на facebook.com/getfitguy!

спортен наранявания и две жени от изображенията на бягащата пътека от Shutterstock

Цялото съдържание тук е Само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Когато зимата се търкаля наоколо, често трябва да влагаме допълнително време, за да изглеждаме добре. Ако косата ви е видяла по -добри дни, опитайте тези четири начина да се освежите и да се отървете от разделените краища и фриз, които идват с лошо време.

от Брус и Жана Любин Кой знаеше? 5 март 2019 г. 2-минутна прочетена

крайни краища на разделяне

Понякога графикът ни е толкова зает, че е трудно дори да отделите време за прическа. Ето как временно изглаждам краищата на разцепване. Смесете заедно един яйчен жълтък, две супени лъжици маслиново или гроздово масло и две чаени лъжички мед. Нанесете сместа върху влажна коса, покрийте с капачка за душ и оставете за 30 минути. Шампоан както обикновено. Емоличните свойства в съставките ще запечатат краищата за няколко дни, докато не успеете да се включите в стола на вашия стилист за подходяща тапицерия.

Купете сега

като сътрудник на Amazon и книжарница.org Филиал, QDT печели от квалификационни покупки.

Вижте също: 8 неща, които трябва да знаете за това да се отървете от мазната коса

Отървете се от статично

ако миенето на косата ви кара Практически стойте на края, пуснете четката си под студена вода, преди да я използвате върху косата си.

де-фриз

Опитайте това лечение, за да овлажнява ключалките си и да държите фризи на разстояние: Смесете заедно Един яйчен жълтък и две супени лъжици зехтин (удвояване на рецептата, ако имате по -дълга коса). Разтрийте се върху косата си и поставете капачка за душ отгоре, след което оставете за 15-30 минути, преди да изплакнете навън. Няма да повярвате колко гладка и копринена става вашата коса!

Рестайл

Много жени (и някои мъже) обичат да имат дълги брави, но гъста, плътна завеса с лъскава коса може затруднявайте лицето си и направете кожата ви да изглежда тъпа и уморена. Ако имате дълга коса, не забравяйте да изрежете няколко по -къси слоеве отдолу, за да създадете движение около лицето си и оставете светлината да свети.

За повече съвети . И не забравяйте да се регистрирате за нашия бюлетин и да ни следвате във Facebook и Instagram.

С любезното съдействие на Shutterstock.

за автора

Брус и Жан Любин

Брус Любин и Жана Босолина-Лубин са гордите родители на три момчета и повече от дузина книги. След като спестиха хиляди годишно, използвайки ежедневни съвети и прости житези, те започнаха собствен бизнес с надеждата да споделят знанията си с други. Известно е, че влизат в хладилниците на приятелите си, за да обърнат яйцата си с главата надолу, така че да издържат по -дълго.

Независимо дали работите пред компютър или прекарвате много време на мобилния си телефон, окото Напрежението е често срещано неудобство в нашия доминиран от екрана свят. Как да се отървете от напрежението на очите? Ето 8 прости неща, които можете да направите, за да облекчите умората на очите и да дадете почивка на очите.

от Брус и Жана Любин Кой знаеше? 8 март 2021 г. 3-минутна прочетете бързото и мръсно

Най-простият начин за намаляване на напрежението на очите са:

Направете време, за да си направите почивки от екраните си Позиционирайте екраните си, така че да гледате леко надолу към тях, отпуснете се да се отпуснете Очните ви мускули с телесна топлина износване на черно, за да се борите с компютърния отблясък, изключете яркостта на компютъра яжте магданоз Използвайте книга за книга за късна нощ за четене на място от краставици върху очите ви, за да отпуснете мускулите

1. Погледнете далеч от екрана

Звучи просто – и това е: трябва да погледнете далеч от монитора на компютъра си или честно казано, от всеки друг екран, за да си починете очите. Това може да означава да се взираш в обект в далечината за минута, докато си мислиш, да станеш, за да опънеш краката си и да вземеш чаша вода или просто да мигаме съзнателно и редовно. Друга идея е да затворите очи, докато сте по телефона. (Просто не заспивайте по време на скучен конферентен разговор!) Колкото повече начини можете да намерите, за да дадете почивка през целия ден, толкова по -добре ще се почувствате!

Вижте също: Кога да се притеснявате За изтръпване на очите

2. Влезте в позиция

горната част на екрана на компютъра ви трябва да е на нивото на очите и мониторът трябва да бъде поставен на около два фута от вас. По този начин погледът ви ще бъде леко надолу, което ще направи по -малко вероятно да причини овладяване на очите.

Купете сега

Като сътрудник на Amazon и филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалифицирани покупки.

3. Отпуснете се с топлина

за незабавно облекчение на овладяването, бързо разтрийте ръцете си за няколко секунди, за да ги затопли, след което поставете дланите върху затворените си клепачи. Поемете няколко дълбоки вдишвания и отпуснете всички мускули на лицето си. Топлината ще създаде успокояващо облекчение за напрегнатите ви очни мускули. Повторете според нуждите през целия ден.

4. Върнете се в черно

Сега имате още повече оправдание за носенето на черно, освен че е шик. Вярвате или не, цветът на ризата ви може да окаже ефект върху компютърните отблясъци – и следователно върху очите ви. Белите и светлинните ризи са склонни да произвеждат отражение, докато ризите с тъмен цвят не.

Contents

Scroll Up